tirsdag den 16. februar 2010



  • Joe er 10 år. Han bruger det meste af sin fritid på at kører speedway og har derfor en hverdag der er anderledes end så mange andre børns.
  • Han har haft 1,5 sæson på 50cc og sidste år var det så tid til den store 80cc. Han brugte 2009 som et træningsår, med relativt få løb, men viste at det er her han har sit talent.
  • Nu er vi ved at være igennem en meget lang vinter. De kolde dage har været præget af planlægning af den kommende speedwaysæson og motion til Joe, så formen er iorden når cyklerne endelig triller på banen igen.
  • Man tror, at speedwaykører holder fri de ca 5 måneder, de ikke er på banen, men det er en helt forkert opfattelse.
  • Joe har brugt vinteren til at svømme, dels for at holde sig form og dels for ikke at miste de armmuskler, der blev bygget op i sidste sæson. Han har været med til at designe kørerdragt og vælge farverne for 2010.

Men det er svært at blive ved med at vente. Især når cyklerne allerede har stået skinnende klar i over en måned. Heldigvis har han nu fået en sikker dato på første kørertur. Årets udlandstur er nemlig bestilt. Turen går til Polen d. 29-03. Tiden fremtil vil gå med planlægning af de mange forskellige løb foråret, sommeren og efteråret kommer til at byde på. Men det vil alt sammen komme ud på denne blog. Så følg med i Joes hverdag og se hvor og hvornår han kører i hele Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar