tirsdag den 23. februar 2010

Det blev til 25 baner igår. Målet er 40 pr gang, inden turen går til Polen, men det skal vi nok komme op på.
Desværre er motionen ikke nok. Der skal også holdes øje med kosten.
Joe tilhører jo den generation der vokser op med junk-food til daglig kost og slik og sodavand i overflod. Det er som om at rugbrød, ikke er det helt store hit mere. Mine børn ruller ihvertfald med øjnene og er ved at falde om, når det bliver foreslået til aftensmad på en travl hverdag.
Men vi forsøger at holde fast i de lidt sundere madvaner. Og bestæber os på, at slik og chips kun forekommer i weekenden, selvom det er svært, når selv det mindste barn pludselig kan blive tre meter høj ved tanken om lidt godter, der måske kunne gemme sig i øverste skab.
Det er meget vigtigt, at Joe får det, hans krop har brug for hver dag. Derfor har vi valgt et kosttilskud ved siden af, der består af en Omnimin (multivitamin) og to Epa-gla+ (fiskeolie) begge produkter fra Biosym. Vi klart mærke om han spiser tabletterne eller ej. Udover at styrke knoglerne som han jo især har brug for, når han kører speedway, giver det også en bedre konsentrations / indlæringsevne.
Vi kan helt klart give moster Lises anbefaling videre. http://www.biosym.dk/

1 kommentar:

  1. Jeg har fundet ud af at god mad til børn handler om at lave "fest" - småkedelig mad bliver mere spændende, hvis man gør noget særligt ud af omstændighederne op til måltidet: Indkald alle til køkkenet, server the og en skål spændende frugt (vindruer el. lign) og involvér dem i madlavningen.

    Serveres med stearinlys og musik de kan li og en tilpas stemning af den fælles forpligtelse at hygge og at være sammen.

    SvarSlet